Aktuality

Prezentácia národného rozvojového projektu AZU na FŠT

08.10.2019

Študenti fakulty špeciálnej techniky sa dnes zúčastnili prezentácie národného rozvojového projektu AZU Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky. Projekt aktivita zvyšuje úspech a má za cieľ pomôcť študentom prepojiť ich zručnosti a schopnosti s praxou priamo vo firmách. Prezentácie sa zúčastnili taktiež Dekan fakulty doc. Ing. Viliam Cibulka,CSc., Predsedníčka Akademického senátu FŠT Ing. Lenka Bartošová, PhD., Prodekanka pre rozvoj, stratégiu a spoluprácu s praxou Ing. Alena Breznická, PhD., Prodekanka pre výchovu a vzdelávanie Ing. Beáta Kopiláková, PhD., Prodekan pre vedu, výskum a medzinárodné vzťahy Ing. Štefan Pivko, PhD...

Manažérka projektu AZU Mgr. Petra Rendková predstavila novú koordinátorku projektu za Trenčín Bc. Denisu Bellovú, ktorá bude mať za úlohu pomáhať študentom v rámci komunikácie s firmami a taktiež odpovie na akékoľvek otázky študentov v trenčianskom kraji.

Projekt AZU pôsobí v každom krajskom meste na Slovensku. Tento mesiac AZU rozbieha novú webovú stránku www.azu.sk, kde si študenti budú môcť vytvoriť svoj vlastný účet prostredníctvom, ktorého si budú môcť dohodnúť prácu, stáž prípadne vypracovanie záverečnej práce s konkrétnymi firmami z portálu na stránke. Po absolvovaní praxe v danej firme, študent dostane oficiálny certifikát o absolvovaní. Výhoda projektu spočíva najmä v tom, že všetky služby sú pre študentov ako i firmy bezplatné.




Návrat na aktuality