Fakultné aktivity

Účasť FŠT na Medzinárodnom strojárksom veľtrhu v Nitre 2016

Po roku intenzívneho dopracovania a ďalšieho inovovania, do ktorého sa pustili ďalší trenčianski vysokoškoláci, hrdo predstavili na Medzinárodnom strojárskom veľtrhu významnú inováciu pásového vozidla. Vozidlo už totiž po ďalších konštrukčných zásahoch nepotrebuje vodiča a je plne diaľkovo ovládateľné.

 Opens external link in new windowViac tu...

 

 

Informačný deň SNUS

Sekcia Rádioenvironmentalistiky Slovenskej nukleárnej spoločnosti v spolupráci s Fakultou špeciálnej techniky TnUAD organizujú Informačný deň SNUS.

Opens external link in new windowViac...

Opens external link in new windowDojmy z akcie

 

 

 

Pásové vozidlo bolo predstavené medzi mladými ľuďmi na Trenčianskom robotickom dni.

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne sa s Fakultou špeciálnej techniky zúčastnila už 11. ročníka Trenčianskeho robotického dňa, ktorý sa konal v priestoroch trenčianskeho výstaviska Expo Center, a.s. 

Opens external link in new windowViac...

Exkurzie v spoločnostiach Johnson Control a Yanfeng Slovakia Automotive Interior Systems

Študenti druhého ročníka bakalárskeho štúdia študijného programu „Servis a opravy automobilov“ FŠT TnUAD v Trenčíne, v rámci výučby predmetu „Bezpečnosť automobilov“, navštívili v rámci dvoch dní (02.03.2016 a 13.04.2016) spoločnosti Johnson Controls International, spol. s r. o. - odštepný závod Trenčín a Yanfeng Slovakia Automotive Interior Systems s. r. o. Trenčín.

Opens internal link in current windowViac...

JOB Day 2016

Aj tento rok sa Fakulta špeciálnej techniky Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne rozhodla ponúknuť svojim študentom možnosť stretnúť sa s ich potenciálnymi zamestnávateľmi a získať atraktívne pracovné ponuky.

Opens external link in new windowViac...

Študenti Fakulty špeciálnej techniky sa rozbehli

5.4. 2016 v Trenčíne na pôde Fakulty špeciálnej techniky Trenčianskej univerzite Alexandra Dubčeka v Trenčíne prebehlo zaujímavé podujatie organizované národným rozvojovým projektom AZU – aktivity zvyšuje úspech. Študentom sa prostredníctvom interaktívneho podujatia priblížili možnosti ako postupovať pri realizácií svojich nápadov či podnikaním v projekte Rozbehni sa!.

Opens external link in new windowViac...