Aktuality

Vážení študenti Fakulty špeciálnej techniky

24.09.2015

Dovoľujeme si Vás osloviť v súvislosti s projektom Zväzu automobilového priemyslu SR a národného rozvojového projektu AZU.sk.

Projekt sleduje cieľ umožniť vysokoškolákom absolvovať trojmesačnú súvislú prax v podniku spojenú s vypracovaním záverečnej práce na tému, ktorú vypíše podnik.

Projekt sa nazýva SPICE (Student Programme of Integrated Company Education).

Na portáli www.azu.sk je spustená sekcia stránky nazvaná „Záverečné práce“.

Do tejto sekcie môžu firmy vkladať témy záverečných prác a študenti sa na tieto práce môžu hlásiť. Okrem toho si firmy môžu aj priamo vyberať z ponuky študentov, ktorí do sekcie „Záverečné práce“ po registrácii vstúpia.

Krátky návod na používanie nájdete priamo na stránke www.azu.sk, práca so systémom intuitívna a nevyžaduje si hlbšie vysvetľovanie.

Pokiaľ by bolo nutné, môžete sa obrátiť priamo na administrátorov systému s prosbou o podporu.

Zažite niečo iné! Dajte si do Vášho štúdia SPICE! Po prvý krát na Slovensku.

Zapojte sa do SPICE (Student Programme of Integrated Company Education), spoločného projektu Zväzu automobilového priemyslu Slovenskej republiky a národného rozvojového projektu AZU.sk

Projekt SPICE Vám prináša možnosť vybrať si firmu, v ktorej absolvujete trojmesačnú prax spojenú s vypracovaním Vašej záverečnej práce, pričom získate zaujímavé benefity zo strany prijímajúcej firmy.

Vyberať si môžete z tém záverečných prác, ktoré firmy aj s popisom a ponúkanými benefitmi (vrátane ubytovania a vreckového) vložili do systému na www.azu.sk. Okrem toho aj firmy môžu osloviť Vás. Stačí sa iba zaregistrovať a vstúpiť do systému záverečných prác.

1.)        Študent po tom, ako prostredníctvom online systému na www.azu.sk nájde tému ktorá mu vyhovuje, má možnosť osloviť spoločnosť a dohodnúť sa s ňou na spolupráci

2.)        S touto dohodou študent navštívi kontaktnú osobu na jeho fakulte, kde tému, firmu, prípadne komunikáciu so spoločnosťou predloží na svojej katedre / fakulte kontaktnej osobe na posúdenie.

3.)        Po kladnom zhodnotení, bude škola postupovať v súlade s internými pravidlami a zákonmi SR tak aby bola pre študenta odsúhlasená téma vypísaná.

4. )        Navštívite kontaktnú osobu na Vašej fakulte, podpíšete dohody s fakultou a firmou... A to je všetko!

Kontaktnou osobou pre Vašu fakultu je Prof. Ing. Alexej Chovanec, CSc.

Prodekan pre rozvoj, stratégiu a spoluprácu s praxou Fakulta špeciálnej techniky

Pri parku 19, 916 06 Trenčín

+421 32 7400 259       +421 905 820 595   alexej.chovanec@tnuni.sk

Želáme Vám úspešný výber a nezabúdajte, aktivita zvyšuje úspech!




Návrat na aktuality